Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دیوان عدالت اداری با تاکید بر اینکه توسعه خدمات غیرحضوری طرح ملی ۳۰۷۰ اقدامی ارزشمند است، گفت: طرح ملی ۳۰۷۰ رسالتی مهم است.

خبرگزاری میزان – طبق گزارش روابط عمومی دیوان عدالت اداری؛ حجت‌الاسلام و المسلمین بهرامی،  که در دیدار با حسین امیری‌گنجه، مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ سخن می‌گفت، افزود: سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی می‌تواند با اتکا به سرمایه بیمه‌شدگان در جامعه نقش مهمی را در برطرف نمودن دغدغه‌ها و ایجاد رفاه برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان ایفا نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دیوان عدالت اداری با توجه به نقش و کارکرد تامین اجتماعی گفت: امروز در دنیا مقوله تامین اجتماعی بسیار مهم است و در کشور ما نیز با تحت پوشش قرار داشتن ۴۲ میلیون نفر از ویژگی و حساسیت خاصی برخوردار می‌باشد.

وی با اشاره به عملکرد اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ در کاهش آراء اجرای احکام گفت: اقدامات خوبی در روانسازی امور انجام گرفته که این اقدامات قابل تحسین است و باید به سمتی حرکت کنیم که طرح شکایات در دیوان به حداقل برسد.

حجت‌الاسلام و المسلمین بهرامی با ارز‌یابی شرایط کاری بعد از ویروس منحوس کرونا گفت: شرایطی که پس از بروز ویروس کرونا به وجود آمده نیاز به خدمات غیرحضوری را دوچندان کرده و باید خدمات از این طریق آسان و به صورت غیرحضوری در دسترس آحاد مردم قرار گیرد.

وی تصریح نمود: معرفی خدمات غیرحضوری در سطح قوه قضائیه و دیوان عدالت اداری مورد توجه قرار گرفته است و هیات‌های عمومی دیوان عدالت اداری غیرحضوری برگزار می‌شود. این تغییررویه نسبت به گذشته در ارتقای رضایتمندی مردم و اثربخشی آن تاثیر فراوانی دارد.

بهرامی ضمن اعلام آمادگی دیوان عدالت اداری برای تقویت تعامل با سازمان تامین اجتماعی و کاهش مراجعان گفت: معتقدیم که فلسفه وجودی دیوان عدالت اداری آن است که هر کسی حقی را مطالبه می‌کند، اگر برمبنای قانون؛ شرایط احراز آن حق را داشته باشد، باید به آن برسد.

رییس دیوان عدالت اداری با توجه به واکاوی شکایات مردمی گفت: سازمان تامین اجتماعی می‌تواند با برنامه‌ریزی، تغییر رویه‌ها و شفاف‌سازی برخی از قوانین؛ نحوه برخورداری از مزایایی بیمه‌ای را به جامعه مخاطبان اعلام کند و کارفرمایان و بیمه‌شدگان ضمن آگاهی از شرایط و نحوه ارائه خدمت به درستی و با شفافیت در سامانه‌ای که در دسترس سازمان و دیوان عدالت اداری باشد، ثبت نمایند. به طور قطع با چنین رویکردی در آینده با کاهش مراجعات روبه‌رو خواهیم بود.

در ادامه این دیدار حسین امیری‌گنجه، مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ ضمن ارائه عملکرد اداره حقوقی اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ در خصوص آمار پرونده‌های اجرای احکام گفت: طی اسفند ماه سال ۱۳۹۸ لغایت آبان ماه سال جاری (۱۳۹۹) از مجموع ۹۵۰ پرونده اجرای احکام در سطح اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ ۶۸۰ پرونده مختومه گردید.

امیری‌گنجه افزود: طی چند ماهه اخیر جهش بسیار بلندی در کاهش پرونده‌های حقوقی صورت گرفت و طی آبان ماه سال جاری ۱۶۰ فقره پرونده اجرای احکام مختومه گردید.

وی با اشاره به تلاش‌های اداره کل غرب تهران بزرگ در کاهش پرونده‌های اجرائی احکام گفت: کارگروهی متشکل از معاونت تعهدات بیمه‌ای و اداره حقوقی غرب تهران بزرگ تشکیل شد و با استفاده از ظرفیت‌های موجود، افزایش نیروی انسانی، زمان کاری و حضور موثر در شعب؛ ضمن به حداقل رساندن زمان رسیدگی به پرونده‌های اجرای احکام، رضایتمندی بیمه‌شدگان و کارفرمایان را نیز ارتقا بخشیدیم.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ تاکید کرد: از مجموعه پرونده‌های اجرای احکام ۴۷۱ پرونده تا پایان سال ۱۳۹۸ در دست اقدام بوده که هم‌اکنون به کمتر از ۲% رسید ومختومه شده است. از ابتدای سال ۱۳۹۹ لغایت آبان ماه ۱۳۹۹ تعداد ۴۴۰ فقره پرونده اجرای احکام به اداره کل غرب تهران بزرگ ارسال شده که هم‌اکنون از این تعداد به کمتر از ۲۷۰ پرونده کاهش یافته که بنا داریم طی ماه‌های آینده این تعداد را به صفر برسانیم.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ در خصوص اجرای طرح ملی ۳۰۷۰ گفت: طرح سی هفتاد رسالتی مهم است که با توجه به گستره و فضای سازمان به لحاظ افزایش ذینفعان که از مرز ۴۲ میلیون نفر در حال گذر است و در استان نیز به حدود ۴ میلیون نفر رسیده است؛ نیازمند نگاهی ویژه است.

امیری‌گنجه ادامه داد: نمی‌توان با نگاه و روش گذشته نسبت به سازمانی که هر روز در معرض تغییر است، کار‌های مثبت انجام داد. مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با ایجاد این طرح و تدوین و ابلاغ آن به استان‌ها به عنوان ۳۰۷۰ یعنی ارائه ۳۰ خدمت غیرحضوری این سازمان به ذینفعان؛ گامی بزرگ در غیرحضوری کردن خدمات سازمان تامین اجتماعی برداشته است.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی به علت وجود مشکلات و تورم، سازمان تامین اجتماعی تصمیم گرفت عزمی جدی برای کاهش مراجعات ارباب رجوع داشته باشد، افزود: این طرح که برای کاهش حضور ارباب رجوع به شعب و راحتی و تسهیل دسترسی به خدمات حضوری سازمان به صورت غیرحضوری راه‌اندازی شده؛ دو استراتژی را دنبال می‌نماید.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ با بیان اینکه یکی از استراتژی‌های این طرح، بقای سازمان است، افزود: الزامات تاریخی و تجربی تامین اجتماعی حاکی از این است که سازمان برای بقای خود در این برهه که همه به سمت الکترونیکی شدن پیش می‌روند، باید این طرح را اجرائی کند.

بیشتر بخوانید: دریافت عوارض ماهانه از دکل‌ها و آنتن‌های مخابراتی با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری ممنوع شد

انتهای پیام/

برچسب ها: دیوان عدالت اداری طرح ملی 3070

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دیوان عدالت اداری طرح ملی 3070 مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ رییس دیوان عدالت اداری سازمان تامین اجتماعی دیوان عدالت اداری غرب تهران بزرگ اجرای احکام بیمه شدگان اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۰۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر

آفتاب‌‌نیوز :

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، پیش از ظهر چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است.

منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رییس این دانشگاه به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آیین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و این دانشکده را افتتاح کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

سیاست گذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده متشکل از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)، مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان).

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رییس دانشگاه تهران منصوب شده و یا می شوند

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رییس دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری