Web Analytics Made Easy - Statcounter

«شکرالله حسن‌بیگی» معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی و اعلام ۹ منطقه برای برگزاری اعتراضات قانونی گفت: از مدت‌ها پیش کارهای کارشناسی در خصوص تحقق این اصل از قانون اساسی را شروع کرده بودیم و در این خصوص نیز جلسات متعددی در وزارت کشور تشکیل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از بررسی‌های زیاد و کارهای کارشناسی در نهایت ۹ محل برای برگزاری تجمعات تعیین شد و توسط وزارت کشور به هیات دولت ارسال و در آنجا نیز این محل‌ها برای شهر تهران مصوب شد. برای سایر شهرها نیز قرار براین بود که شورای تامین استان‌ها محل‌هایی را برای این منظور اختصاص دهند.

معاون سیاسی و اجتماعی با اشاره به نظر دیوان در خصوص تعیین محل‌هایی برای برگزاری تجمعات و اعتراضات گفت: دیوان عدالت اداری یک سری اشکالات حقوقی به این مصوبه وارد کرد و در نهایت مصوبه را ابطال کرده بود. در حال حاضر نیز معاون حقوقی رییس‌جمهور در حال رایزنی در خصوص این مسئله است و پیگیری‌های حقوقی را انجام می‌دهد تا مشکل برطرف شود و مکان‌های مشخصی برای تجمعات داشته باشیم.

حسن‌بیگی با اشاره به اینکه در تهران دو ورزشگاه برای این منظور در نظر گرفته شده بود، خاطرنشان کرد: ما برای این موضوع مکان‌هایی که دارای محیط‌های باز هستند و باعث ایجاد ترافیک نمی‌شوند را پیشنهاد داده بودیم تا مردم در این مکان‌ها حضور یافته و خواسته‌های خود را مطرح کنند و ما نیز بتوانیم، امنیت این افراد را برقرار کنیم تا کسی از اعتراضات سوء استفاده نکند و خدایی نکرده به تجمع‌کنندگان لطمه‌ای وارد نشود.

وی ادامه داد: در حال حاضر این مصوبه با مشکل قانونی مواجه شده است. معتقدم اختصاص ۹ یا ۱۰ محل برای این برگزاری اعتراضات مهم نیست، بلکه مهم این است که ما اعلام کرده‌ایم این آمادگی را داریم تا افرادی که تمایل دارند و می‌خواهند تجمع اعتراضی داشته باشند، بدانند که دولت گوش شنوا دارد و به حرف منتقدان و مخالفان خود گوش می‌دهد و آنها می‌توانند برای بیان خواسته‌های خود مجوز بگیرند و ما نیز محل‌هایی را ما با توجه به خصوصیاتی که مطرح کردم، مشخص می‌کنیم تا بتوانیم امنیت آ‌نها را تامین کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پاسخ به این سوال که به نظر شما چه چیزی باعث شد که اعتراضات آبان ۹۸ که در ابتدا اعتراضی مسالمت‌‌آمیز بود، به اغتشاش کشیده شود؟ یادآور شد: اگر مکان‌هایی باشد که معترضان در آنجا حضور یافته و اعتراض کنند و ما نیز بتوانیم امنیت آنها را برقرار کنیم، دیگر کسی نمی‌تواند روی اعتراضات موج‌سواری کند. ما می‌خواهیم معترضان به صورت مسالمت‌آمیز خواسته‌های خود را مطرح کنند.

حسن‌بیگی با اشاره به اینکه ما به طور متوسط روزانه ۳ تا ۴ تجمع در تهران داشتیم، گفت: تجمعات مختلفی در مقابل مجلس، استانداری، بانک مرکزی، وزارت جهاد و کشاورزی تجمعاتی تشکیل شده است و الحمدالله خواسته‌هایشان هم پیگیری شده و بسیاری از مسائل حل شده است. ما نیز به دنبال این هستیم که انتظارات و توقعاتی که مردم دارند و همچنین انتقاداتی که دارند به شکل قانونی مطرح و اعتراض‌شان در کمال آرامش و امنیت برگزار شود.

به گزارش ایلنا، تعیین محل‌هایی مشخص برای اعتراضات و تجمعات مردمی موضوعی بود که در دوره پیشین شورای شهر نیز مطرح شد، اما در دوره پنجم منتج به مصوبه‌ای شد که بر اساس آن اعضای شورای شهر، شهرداری را ملزم کردند تا فضاهایی را پیش بینی کند که معترضان بتوانند در آن فضا اعتراض خود را مطرح کنند؛ اما این مصوبه در هیات تطبیق فرمانداری مغایر با حدود وظایف و اختیارات شورا شناخته شده و رد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شکرالله حسن بیگی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

برنی سندرز، سناتور آمریکایی حمایتش را از اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های این کشور ابراز و آنها را به ادامه اعتراضاتشان تشویق کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا ابراز حمایت کرد.

سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهه‌های گذشته و در برهه‌های مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصن‌هایی با هدف پایان دادن به سیاست‌های نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو سازمان‌دهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»

او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض می‌کنند افتخار می‌کنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفته‌اید.»

سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.

او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد:‌ «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»

از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به هم‌دستی واشنگتن و دانشگاه‌های خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کرده‌اند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده بازداشت شده‌اند.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان خود وعده داده‌اند که در سرمایه‌گذاری‌ و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواسته‌های خود، روابط دانشگاه‌های آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفته‌اند.

اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و سرایت آنها به دانشگاه‌های دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سه‌شنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.

دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپ‌های اعتراضی در دانشگاه‌ها زده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان